avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap accentuat permanent.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap accentuat permanent.

Salut!Am primit certificatul de handicap.Pe el scrie grad accentuat ,permanent, nerevizuibil.Asta inseamna ca nu voi mai fi chemat la comisie?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:03, 14 Ianuarie 2021
Da. Certificatul este permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat handicap ContSters424636 ContSters424636 buna ziua,verisorului meu i s-a acordat certificat de handicap grad accentuat primi 3 ani la chemat din an in an ,dupa 3 ani i s-a dat handicap accentuat ... (vezi toată discuția)
Reevaluare comisia de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Socrii mei sunt nevazatori si au certificate cu incadrare in gradul 1 de handicap,grav acccentuat,cu valabilitate\"permanent\" din anul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt născută 27.10.1967. stagiu de cotizare 1986-2023,ceea ... LM67 LM67 Bună ziua, Sunt născută 27.10.1967. Stagiu de cotizare 1986-2023,ceea ce înseamnă 37 ani . Handicap accentuat din 2008 până în 2023 (15 ani) .Acum ... (vezi toată discuția)