avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, Vă rog frumos să mă sfătuiți cum ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, Vă rog frumos să mă sfătuiți cum trebuie să ...

Bună seara,

Vă rog frumos să mă sfătuiți cum trebuie să procedez în următoarea situație : mama mea a decedat anul trecut în 27 aprilie 2020 într-un spital. Era foarte bolnavă și nu mai putea nici să vorbească. 5 zile a stat în spital și nici nu am putut să o vizităm nici eu, nici surorile mele, nici tatăl meu. De când a fost luată cu ambulanta și dusă la spital, noi nu am mai știut de ea nimic decât ce ne-au mai spus unii medici la telefon. Problema este că, după ce a murit și am luat-o de acolo, am cerut să ni se comunice ce s-a întâmplat exact cu ea în acele 5 zile, ce tratamente i-au administrat, dacă i-au făcut insulina (,era diabetica), de ce nu a fost ținută la terapie intensivă având în vedere cât de bolnavă era (a avut cancer cerebral),, dar au refuzat să ne dea vreo informație. Pe certificatul constatator al decesului au scris stop cardiorespirator iresuscitabil și au enumerat afecțiunile de care suferea, dar au refuzat să ne ofere o anamneza concretă. Au zis ca trebuie sa facem cerere la oficiul juridic.
Întrebarea mea este: există vreo lege care le permite medicilor sa refuze să ofere informatii apartinatorilor într-o astfel de situație? Este prea târziu acum dacă vrem sa solicităm din nou anamneza, având în vedere că au trecut aproape 8 luni de când mama mea a murit?

Alte discuții în legătură

Conditionarea internarii in spital a unui bolnav psihic liviutz69 liviutz69 Mi-a fost impusa conditionarea Internarii in spital a unui bolnav psihic intr-un spital de pneumologie de catre doctor numai daca are insotitor permanent.In ... (vezi toată discuția)
Fortarea externarii din spital la cerere mihaela_f mihaela_f Buna ziua mama mea a facut un accident vascular cerebral hemoragic pe 17 aug 2016, in prezent este la terapie intensiva de circa 3 saptamani, paralizata pe ... (vezi toată discuția)
Asigurare viata brd - refuz plata adelinad2003 adelinad2003 Socrul meu a contactat un imprumut de la BRD in anul 2011 si a incheiat o polita de asigurare. Din pacate anul acesta in iunie a decedat, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)