avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate 9 luni de teroare fonica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

9 luni de teroare fonica

Buna seara.Va multumesc foarte mult pentru raspuns dar as vrea sa va explic situatia si poate puteti sa-mi dati un sfat bun.Perete in pereete cu casa parintilor mei a fost o casa foarte veche iar cei care au cumparat acolo au cerut si primit aprobare de reabilitare locuinta .Numai ca ei au facut o constructie noua cu etaj si pentru ca nu au stiut ce sa faca cu etajl au schimbat destinata in 2007 in partea de jos(parter )i bac cafea cu terasa iar de pe data de 20 04 2009 au dat drumul la un club de noapte pe care primaria la lasat sa functioneze vineri,sambata si duminica de la orele 8 dimineata pana a doua zi la ora 5.00.Mentionez ca au primit schimbarea de destinatie din locuinta in bar fara acordul vecinilor dar si autorizatia de functionare eliberata de primarie a fost data cu buna stiinta a primarului si a persoanei care e sef la autorizari tot fara acordul parintilor mei care au perete comun cu acest club.Am mers de foarte multe ori la Dl primar iar acesta refuza sa le ridice autorizatia pe motivele mai sus mentionat mai mult insista sa-i lasam sa functioneze.Parintii mei au 90 de ani iar tatal meu vrea sa faca ungest extrem .Nu stiu ce sa fac,sa dau in judecata sa anunt presa ,politia nu face nimic ,sunt mana in mana.Multumesc.Astept o recomandare de la Dv.Cu stima.Un an nou cu bine.AJUTATINE SUNTEM DISPERATI. FIEVA MILA DE NOI
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:51, 31 Decembrie 2009
Solicitati in instanta de contecios administrativ anularea respectivei autorizatii de constructie...
Si o plangere la politie privind tulburarea linistii si ordinii publice....
Faceti o plangere la Garda de mediu , la primarie si

"In conformitate cu prevederile art. 2 din Legea nr. 61/1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, constituie contraventie:
 tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma (pct. 28 al art. 2);
 tulburarea linistii locatarilor intre orele 22:00 si 8:00 prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice situate in imobile cu destinatia de locuinte sau in imediata vecinatate a acestora (pct. 29 al art. 2).


La 8 amenzi pe aceeasi tema, contraventiile devin de domeniul penalului. "
1.Formulati actiune in contencios administrativ pentru anularea autorizatiei de functionare a barului.
2.Sesizati telefonic politia competenta tertorial pentru fiecare tulburare a linistii publice.
3.Formulati sesizare in scris catre Comandantul Politiei si mergeti cu aceasta in audienta la el,dupa ce in prealabil,obtineti numar de inregistrare a cererii.
La sesizare si in actiune,atasati acte medicale care sa ateste starea sanatatii tatalui dvs,cum ca acesta nu poate suporta vacarmul produs intr-un bar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Local(bar) fara autorizatie de functionare radooqu radooqu Buna ziua, As vrea sa stiu, odata ce autorizatia de functionare al unui bar a fost anulata, iar proprietarii acelui bar, au dus mai departe cazul in ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare ingrid35 ingrid35 Buna ziua ! o societate comerciala cu profil de activitate baruri si restaurante detine un aviz de functionare emis de primaria de care apartine cu program de ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice prin ascultare muzica la volum maxim StefanF StefanF Buna ziua, As dori sa aflu ce demers legal pot face in legatura cu vecinii care asculta zilnic muzica la maxim intr-un bloc de apartamente. Precizez faptul ... (vezi toată discuția)