avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În luna martie ar urma să intru în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În luna martie ar urma să intru în concediu de ...

Bună ziua!

În luna martie ar urma să intru în concediu de maternitate. Unitatea școlară la care predau mi-au făcut contract de munca pe 24 luni până în august 2022, în urma titularizarii pe viabilitatea orelor in scoala (orele sunt viabile pe mai mulți ani). As putea sa beneficiez de cei 2 ani de concediu crestere copil deși contractul încetează cand face copilul de abia un an? Sau o sa fiu nevoită să mă întorc pentru a nu se desface contractul?
Cui ar trebui să mă adresez pentru a mă lamuri? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
Stan1995, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 18 Ianuarie 2021
Veti beneficia de CCC, chiar daca contractul încetează cand face copilul un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate..... helisstalin helisstalin Sunt profesor suplinitor si am contract de munca pe perioada determinata, pana la 31 aug 2010. Sunt insarcinata si in august 2010 voi fi un 7 luni de sarcina. ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu de crestere copil krystar krystar Buna ziua! Sunt cadru didactic,titular si detasat la o alta scoala incepand cu 1 septembrie 2013 pe un post al carui titulara este in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)