avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt persoana cu handicap accentuat si mi fac ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt persoana cu handicap accentuat si mi fac cumpărăturile ...

Sunt persoana cu handicap accentuat si mi fac cumpărăturile zilnice cu masina personala, cum pot beneficia de plata motorinei in contul biletelor de calatorie pe care nu le folosesc
Multumesc

Alte discuții în legătură

Acordare bilete de transport pentru insotitorul persoanei cu handicap grav anda700 anda700 va solicitam o informatie privind un caz al unui nevazator cu handicap grav: 1. nevazatorul cu handicap grav primeste indemnizatie de insotitor de la Casa ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit si cass la pensie sandita sandita Mama, a primit prima pensie. Ea a beneficiat de reducerea virstei de pensionare datorita unui handicap preexistent calitatii de angajat. Este persoana cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - facilitati pentru persoane cu dizabilitati Gica Dobrița Gica Dobrița Concubina mea are Handicap accentuat grad 2 Permanent ,Epilepsie,și nu beneficiază de;Biletele gratuite de Transport,Gratuitate în rețeta lunară de ... (vezi toată discuția)