avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Directia de Sanatate Publica,poate amenda o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Directia de Sanatate Publica,poate amenda o asociatie ...

Buna ziua
Directia de Sanatate Publica,poate amenda o asociatie de bloc,respectiv firma de prestari servicii curatenie imobil,pentru mizeria survenita in week-end in ghena de gunoi a asociatiei?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 15:33, 21 Ianuarie 2021
Daca se constata ca este o sursa de risc pentru sanatatea locatarilor/ populatiei, DJSP, dar si DJSV pot amenda contraventional asociatia de proprietari si firma de prestari servicii.
Cred ca mizeria de la ghena de gunoi o fac locatarii care locuiesc acolo.Cel mai usor e sa pastrati curatenia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Cum ati procedat la desfiintarea tubulaturii (toboganului) de gunoi? CipM CipM Am gasit prin forum referinte cu privire la desfiintarea toboganului de gunoi. Ar fi interesant de aflat de la cei care au trecut prin asa ceva cum anume s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la ... Iulia.P. Iulia.P. Buna ziua! De vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la subsolul blocului, noi locuind la parter. Am solicit scris la administratie sa se faca ... (vezi toată discuția)