avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pe economie a fost majorat la 2300. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pe economie a fost majorat la 2300. Avand in vedere ...

Salariul minim pe economie a fost majorat la 2300. Avand in vedere inghetarea salariilor bugetarilor, se recalculeaza gradatiile 1-5 pentru cei ce au salariile de functie, gradatia zero egale cu salariul minim pe economie??
Cel mai recent răspuns: Naieta , utilizator 18:21, 18 Ianuarie 2021
In opinia mea. se recalculeaza gradatiile .
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt salariat contractual , angajat al unei primarii, ... daia ileana daia ileana Buna ziua, sunt salariat contractual , angajat al unei primarii, bugetar deci. De cateva zile se poarta discutii la servici referitor la acestă majorare a ... (vezi toată discuția)
Cum e corect calculat salariul minim cu gradatie in anul 2019? Naieta Naieta Doua persoane, ce pentru functia lor, au salariul de baza pentru gradatia zero, egal cu salariul minim pe economie, au calculul gradatiilor diferit si ... (vezi toată discuția)
Calcul spor de vechime kanshiramni kanshiramni Buna ziua Lucrez ca referent la o primarie, am trecut la spor de vechime de 15% doar in harti ..... deoarece mi se spune de catre contabila ca salarul meu ... (vezi toată discuția)