avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu comercial pentru alta destinatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu comercial pentru alta destinatie

Buna ziua,

Detin un spatiu comercial la demisolul casei mele cu destinatia SPATIU PRODUCTIE-PIZZERIE in acte.

Il pot inchiria cuiva pentru alt tip de activitate care nu necesita autorizatii dsv, dsp etc fara a modifica destinatia initiala?

De exemplu: birou sau magazin online

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
dragosm90, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamurire raspuns primarie illy illy Buna ziua. Doresc sa clarific urmatoarea problema . Am facut o sesizare la primarie , referitor la activitatea unui agent economic care si-a deschis o pizzerie ... (vezi toată discuția)
Transformare spatiu comun in spatiu comercial miluma miluma Vreau sa cumpar o camera in care a fost acum ceva timp ghena blocului ( parter ). Acolo as vrea sa deschid un magazin de tip pet shop. Ce acte si ce ... (vezi toată discuția)
Ca sã funcţioneze ca aprozar mai am nevoie de avize de la dsv, isu etc? Kameleon1976 Kameleon1976 Bunã seara! De curînd am înfiinţat un PFA cu profil legume-fructe în ideea de a deschide un aprozar. Am gãsit un spaţiu de închiriat unde a funcţionat ... (vezi toată discuția)