1.Dupa cum o prezentati dvs., activitatea este de alimentatie publica si ar intra la Sectiunea I - Hoteluri si restaurante din codul CAEN.Dar este posibil ca, pe langa pizzerie, agentul respectiv sa vanda in acelasi spatiu in regim de magazin alimentar, produse alimentare si bauturi.
2.Fiind initial construit ca spatiu comercial, nu prea vad de ce ar trebui sa-si mai schimbe destinatia.
3.La eliberarea Acordului de functionare, Primaria solicita acordul colocatarilor, in cazul in care spatiul are parti in folosinta comuna,ceea ce inteleg ca nu este cazul, spatiul fiind din constructie destinat activitatilor comerciale.
Pentru deranjul cauzat de galagie,etc, aveti la indemana prevederile Legi nr.61/ 1991republicata,
pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice:
Art. 2. - Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
26) provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice;
28) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
29) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinaţia de locuinţe sau în imediata vecinătate a acestora;
Art. 7. - Contravenţiile se constată de către primar, împuterniciţii acestuia, de către ofiţerii sau subofiţerii de poliţie ori de către ofiţerii, maiştrii militari, subofiţerii sau militarii din jandarmerie, angajaţi pe bază de contract. În cazul contravenţiilor pentru care legea prevede sancţiunea amenzii, agentul constatator, o dată cu constatarea aplică şi sancţiunea.