avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins cu o alcolemie de 0,61 in aerul expirat, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins cu o alcolemie de 0,61 in aerul expirat, pot scapa ...

Am fost prins la volan cu o alcolemie de 0,61 in aerul expirat, pot scapa de dosar penal?
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
gotty, utilizator
0,6 in aerul expirat înseamnă aproximativ 1 în sânge, ceea ce înseamnă infracțiune.
Dosar penal vi s-a întocmit deja. Angajati-va avocat și stabiliți împreună strategia apărării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am facut o prostie ,am consumat bauturi alcoolice ... AVicea AVicea Buna ziua! Am facut o prostie ,am consumat bauturi alcoolice , m-a oprit politia la vreo 2,5 ore, timp in care am dormit. Mi-a iesit in aerul expirabil 0,61 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori si eu sa stiu cam la ce sa ma astept de la ... TUDPWO TUDPWO Buna ziua , As dori si eu sa stiu cam la ce sa ma astept de la aceste fapte Intr-o seara prietena mea a baut alcolol si a sarit la mine sa ma bata si i-am ... (vezi toată discuția)