avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, va rog sa mă lămuriți cu următorul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, va rog sa mă lămuriți cu următorul aspect: - ...

Bună ziua, va rog sa mă lămuriți cu următorul aspect:
- în decizia de pensie pentru trecerea de la pensia de invaliditate la pensia pentru limită de vârstă apare următoarea rubrică care spune așa ,, punctajul mediu anual este......( se menționează cât este) din care aferent indicelui de corecție este 0.000. Vă rog să-mi spuneți dacă trebuie să solicit in scris Casei de Pensii recalcularea acestui indice de corecție? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indice de corectie Mihai Ch. Mihai Ch. Bună ziua, am urmărit, în mare parte , discuţiile pe tema indicelui de corecţie şi am înţeles, cum credeam şi eu, că se înmulţeşte indicele anului ... (vezi toată discuția)
Pensii dupa 23 ianuarie 2013 burgheauam burgheauam Buna ziua,cei pensionati din septembrie 2013 primesc majorari? (vezi toată discuția)
Indice de corecție pensie Angela. Șandru Angela. Șandru Soțul meu sa pensionat pe caz de boala in 20.11.2000 și a ieșit la limita de vârstă pe 25.01.2019 cu indice de corecție 0.00. E posibil sa nu aibă ... (vezi toată discuția)