avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Reglarea intre platile efectuate la ANAF si datorii in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Reglarea intre platile efectuate la ANAF si datorii in situatia din SPV

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca se poate, cum pot face reglarea intre platile efectuate la ANAF si datorii, deoarece am listat situatia din SPV si deduc urmatoarele: de plata contrib si imp 20200 lei si 7735 suma neutilizata. Termenul de plata a 20200 lei este 15 martie 2021, Cat platesc? Diferenta ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:27, 20 Ianuarie 2021
Diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf - bonificatiile din 2018 SpF2016 SpF2016 Sunt PFA cu norma de venit. Pentru 2018 am platit tot inainte de 15 decembrie: impozit, CAS, CASS. Am aplicat in Declaratia Unica bonificatia pentru plata ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)