avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna, Legat de legea nr.239/2020 privind ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna, Legat de legea nr.239/2020 privind deductibilatea cheltuielilor ...

Buna,

Legat de legea nr.239/2020 privind deductibilatea cheltuielilor pt sprijinirea educatiei timpurie, firma noastra are angajati ai caror copii sunt la gradinite de stat. Daca firma se hotaraste sa plateasca pt acesti copii cheltuielile cu gradinita de ce documente are nevoie ? Adica angajatii respectivi tb sa aduca facturi sau chitante de la gradinitele copiilor pt ca aceste cheltuieli sa devine deductibile sau pur si simplu ajunge daca face un tabel nominal cu numele copiilor si pur si simplu transfera banii in contul parintilor ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de legea 239/2020, privind plata gradinitei ... RalucaED RalucaED Buna ziua! Legat de legea 239/2020, privind plata gradinitei de catre angajator, se poate va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari? 1. Cate este varsta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am citit un articol postat de anaf,din care am.inteles ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua,am cutit un articol postat de ANAF,din care am.inteles ca firma angajatoare poate acorda o suma de bani pentru taxa gradinitei daca am un copil ... (vezi toată discuția)
Referitor la legea nr. 239 din 6 noiembrie 2020, acești bani ... Nihil since deo Nihil since deo Referitor la Legea nr. 239 din 6 noiembrie 2020, acești bani pot fi dați unui salariat angajat la o organizație nonprofit? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)