avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca agentul de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca agentul de paza/securitate ...

Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca agentul de paza/securitate are dreptul sa : ia temperatura la intrarea in magazin , are dreptul sa controleze bagajele clientului , poate obliga clientul sa lase bagajele in dulapurile amenajate daca acesta nu vrea , in ce conditii poate face control corporal . Am aceste intrebari pentru ca un agent a raspuns la toate aceste intrebari ca le are in fisa postului si cred ca face abuz . Va rog sa ma lamuriti in aceaste cazuri . Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Verificare rucsac mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Vad ca in anumite supermarket-uri din Romania exista o practica care nu mi se pare a fi cu totul legala. Sa zicem ca intri in supermarket, ... (vezi toată discuția)
Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)
Control corporal si control bagaje pab|o pab|o Buna ziua. Lucrez intr-o firma multinationala unde, la terminarea programului, la iesire se practica controlul bagajelor angajatilor precum si controlul ... (vezi toată discuția)