avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie auto sh pe firmă
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie auto sh pe firmă

Bună ziua, vă rog să mă ajutați cu următoarea situație, doresc să cumpăr un autoturism sh pe firma. Întrebarea mea este dacă acest lucru mă ajută, pot recupera tva-ul plătit? Se mai pot amortiza cheltuielile în vreun fel? Este mai avantajos să cumpăr pe firma? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva la achizitia unei masini pe firma Marius Iulian Ionescu Marius Iulian Ionescu Doresc să cumpăr o mașină și prețul este cu tot cu TVA. Ptr o firma noua neplatitoare de TVA ce înseamnă acest lucru și a doua întrebare..dacă firma ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate trecere cladire si autoturism asupra asociatilor Andrei_3001 Andrei_3001 Buna ziua. Doresc sa inchid o societate care nu mai are activitate. Societatea are doi asociati (eu si tatal meu), nu are datorii la stat si nici la ... (vezi toată discuția)