avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prioritatea creanțelor - popriri.
Discuție deschisă în Executare silită

Prioritatea creanțelor - popriri.

Bună ziua,
Am primit pentru un angajat o poprire privind taxele locale. Angajatorul mai are 4 popriri BEJ. Pentru cele 4 popriri știu cum se procedează, dar pentru creanța de la stat este o altă procedură. Știu că are prioritate conform codului fiscal, dar nu știu cum se procedează în fapt.
Se sistează momentan celelalte popriri și se anunță executorii pana când se acoperă creanța de la stat? Mă puteți îndruma către un articol de lege?
Nu prea știu cum să procedez...
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
Adelina.M.H., utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul 2 sau mai multe popriri Full Cost Visibility S.r.l. Full Cost Visibility S.r.l. Buna ziua, cum procedam in situatia in care pe numele unui salariat avem 2 sau mai multe popriri ?! Stim ca regula este ca totalul popririlor sa nu ... (vezi toată discuția)
Popriri pe salariu monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va rog, frumos, sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un salariat are x popriri in valoare de y lei. Are un salariu de baza lunar brut de ... (vezi toată discuția)
Ordinea popririlor pe salarii mumycs mumycs Buna ziua. Va rog sa ma ajutati referitor la articolul 865 din codul de procedura civila - rangul creantelor. Speta este urmatoarea : societatea primeste, ... (vezi toată discuția)