avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am un contract de imprumut cu gaj imobiliar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am un contract de imprumut cu gaj imobiliar incheiat ...

Buna ziua.Am un contract de imprumut cu gaj imobiliar incheiat in 2011 ce a avut termen in septembrie 2018. In contract este mentionat ca noi, imprumutatii, vom suporta dobanda moratorie legala anuala prevazuta in contract (scrie ca la un an de la scadenta, dobanda la suma se capitalizeaza, iar la suma rezultata din unirea dobanzii scadente pe cel putin un an cu capitalul, sa se aplice dobanda din contract). Nu reusesc sa contactez persoana cu care am incheiat contractul pentru a-i ceda bunul imobiliar, neavand posibilitatea sa achit suma respectiva. Am incercat inclusiv in 2020 sa contactez persoana respectiva pe messenger. Mi-a raspuns spunandu-mi ca ma va contacta cand ajunge in Bucuresti. De asemenea, am incercat sa iau legatura si cu notarul, insa si-a schimbat si adresa si nr de telefon. Intrebarea mea este: pentru ca nu am suficienti bani sa ii platesc, la momentul la care ne vom vedea, pot sa ii dau garsoniera inapoi? Valoarea ei a scazut de la cumparare si pana acum. Ma poate obliga sa ii platesc si diferenta? Sau sa imi puna gaj pe alte bunuri mobile pe care le detin pana la stingerea sumei? Mentionez ca a fost inscrisa ipoteca la Adm fin. Multumesc din suflet pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Contract gaj imobiliar stefan_72 stefan_72 Buna ziua.Am un contract de imprumut cu gaj imobiliar incheiat in 2011 ce a avut termen in septembrie 2018. Nu reusesc sa contactez persoana cu care am ... (vezi toată discuția)
Imprumut banesc POMPILLIA POMPILLIA Recent am avut posibilitatea sa imprumut o suma importanta de bani de la o ruda, suma pe care o sa o returnez in rate in termen de un an in conditiile pe care ... (vezi toată discuția)
Contract notarial pentru imprumut cu garantie imobiliara mirela_lucica mirela_lucica Buna ziua ! As dori sa pun cateva intrebari ,si daca se poate sa aflu ceea ce ma intereseaza ! Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani , cu contract la ... (vezi toată discuția)