avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In ce conditii pot construi fara autorizatie, fara a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In ce conditii pot construi fara autorizatie, fara a fi amendat? ...

In ce conditii pot construi fara autorizatie, fara a fi amendat?
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 14:36, 27 Ianuarie 2021
Bună ziua,
Ce tip de construcție? În măsura în care nu se încadrează pe prevederile art. 11 din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, nu puteți contrui fără autorizație. În cazul în care o faceți, riscați amendă între 1.000 și 100.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon in termopan, de ce este nevoie de autorizatie de constructie?? stelaburac stelaburac Buna seara, As vrea sa stiu daca exista o prevedere legala explicita prin care sa fiu obligata la obtinerea autorizatiei de constructiei pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie alex voiculescu alex voiculescu buna ziua am si eu o problema.am construit o locuinta la un metru de limita de proprietate si cei de la primarie nu pot sau nu vor sa mi elibereze autorizatia ... (vezi toată discuția)
Legea 50/1991 verapetrova verapetrova buna ziua, as vrea sa stiu daca camasuirea cu plasa sudata si retencuirea peretilor interiori reprezinta o operatie de "consolidare"? am facut aceasta ... (vezi toată discuția)