avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Fratele meu a decedat. Fiica lui s a ocupat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Fratele meu a decedat. Fiica lui s a ocupat de scoaterea ...

Buna seara
Fratele meu a decedat. Fiica lui s a ocupat de scoaterea certificatului de deces. La starea civila nu au avut certificatul de nastere al decedatului dar totusi le a eliberat certif.de deces sub rezerva ca il vor aduce ulterior. Pe certificatul de deces la date despre părinți sunt trecute alte nume, nu ale părinților decedatului. Mi se pare ciudat, cum de s a putut asa ceva. Acum fiica doreste ca eu care sunt sora decedatului sa merg sa scot duplicat dupa certificatul de nastere al decedatului (pt ca originalul nu s a mai gasit). Intrebarea este: cine ar trebui să solicite de drept duplicatul dupa certificatul de nastere? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 09:43, 29 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
si ea ca fiica poate solicita, nu aveti motiv pt care sa mergeti dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unei persoane.....moarte nu i se mai poate elibera duplicat de naștere. Doar o instituție poate solicita extras de uz oficial de pe actul de naștere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Eliberarea certificatului de nastere la un decedat adevar2014 adevar2014 La decedati se mai elibereaza certificat de nastere duplicat???????????? (vezi toată discuția)
Pot scoate un duplicat dupa certificatul de deces? BurceaIoanaIuliana BurceaIoanaIuliana Tatal meu a murit acum cateva zile si a fost inmormantat la tara la bunici( mentionez ca are domiciliul in Bucuresti). Din pacate, parintii tatalui meu nu vor ... (vezi toată discuția)