avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Galagie Restaurant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Galagie Restaurant

Buna seara!
Locuiesc la etajul 1 al unui bloc, iar la parter este un restaurant care face galagie in mod constant dimineata de la 07:00-07:15 si seara dupa ora 22:00. Acum pana in pandemie ma si mira faptul ca este deschis dupa ora 21:00 ca si servire in restaurant!
Am sunat la politie(112) si tot eu am primit avertisment. Controlul a fost in felul urmator: politia a fost la restaurant sa faca liniste, dupa care au urcat la mine si mi-au zis ca e liniste, deci patronul are relatii!

P.S. Eu m-am acomodat, dar urmeaza sa am un copil si o sa fie mai greu cu somnul!
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
Beniamino1, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 12:09, 29 Ianuarie 2021
Nu mai sunati la 112 pentru asa ceva.E doar pentru urgente(nu era cazul aici).Data viitoare veti fi amandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un ... Amena33 Amena33 Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un duplex de 2 etaje,la etaj locum noi si la parter alta familie,noi avem si o fetita de 4 ani,am ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Magazin care vinde alcool afara si clientii fac galagie lucabuluca lucabuluca La parterul blocului de vis a vis se afla un magazin al carui patron vinde alcool. problema este ca clientii consuma alcoolul in fata magazinului sau sub ... (vezi toată discuția)