avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie casa

Buna ziua,

In perioada urmatoare as vrea sa construiesc o casa la tara si am cateva nelamuriri:
1)Autorizatia de construire cat timp este valabila si daca este nevoie , de cate ori poate fi prelungita?
2)Dupa obtinerea autorizatiei ma pot racorda definitiv la Electrica? sau trebuie sa fac organizarea de santier? Daca va trebui sa merg pe organizarea de santier, cat timp este valabila?
3) la finalizarea constructiei la rosu ma pot racorda definitiv la Electrica? Adica Primaria poate face receptia partiala a lucrarii?

Multumesc si astept raspunsurile dvs la nelamuririle mele,
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2021
MIORUS, utilizator

Alte discuții în legătură

închidere autorizaþie de construire milian milian Am o casă în contrucţie la stadiul \"în roşu\" cu geamurile exterioare montate. Construcţia a început acum 2 ani, după eliberarea autorizaţei de ... (vezi toată discuția)
Constructie casa ciobanucristina ciobanucristina Buna ziua! Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Momentan locuiesc cu sotul meu intr-o locuinta de serviciu, dar datorita faptului ca am ramas ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)