avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Fratele meu , este in clasa a 8 a, iar acum ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Fratele meu , este in clasa a 8 a, iar acum li s-au ...

Buna ziua! Fratele meu , este in clasa a 8 a, iar acum li s-au inchis mediile pe primul semestru , la scoala online. Doar ca acesta nu era introdus in cursul de chimie, a tot spus si doamnei diriginte, si doamnei profesoare , dar tot nu a avut acces sa intre in acel curs pe classroom, acum i s-a inchis media 4, este normal asa ceva?..
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 14:37, 30 Ianuarie 2021
Bună ziua,

Nu este normal. N-a discutat niciodată unul dintre părinți cu diriginta și/sau cu profesoara de chimie despre asta? Mai ales cu diriginta. Dacă nu, s-o facă acum și, dacă nu există înțelegere, trebuie sesizată direcțiunea. Apoi inspectoratul școlar județean, dacă nu se rezolvă.

Asta, bineînțeles, dacă vă e clar că într-adevăr nu a putut accesa cursul și a fost ignorat când a spus că are o problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme din scoala urdesmanuela urdesmanuela Buna ziua.Fiica mea care se afla in clasa a 10-a la un liceu din Timisoara a avut probleme cu profesoara sa de muzica.Ea face jumatate de semestru muzica si ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar ortanmariana ortanmariana Scaderea mediei la purtare a unui elev de liceu se poate ataca in instanta? Scoala este obligata sa justifice scaderea mediei la purtare atunci cand este ... (vezi toată discuția)
Bursa de merit acordata ... din eroare(?!) flurryorama flurryorama Fiica mea (clasa a X-a) a primit in semestrul I al acestui an scolar bursa de merit in suma de 300 lei. In aceasta saptamana a fost informata de catre d-na ... (vezi toată discuția)