avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am dezbatut o taxa de succesiune i n urma căreia am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am dezbatut o taxa de succesiune i n urma căreia am obținut ...

Am dezbatut o taxa de succesiune i n urma căreia am obținut jumătate din proprietate .Pe proprietatea mea se afla căminul de apa .Am intrat in posesia terenului și am schimbat contractul cu furnizorul de apa pe numele meu.Din punct de vedere juridic ma obliga legea sa ii mai furnizez apa fratelui meu?Eu vreau sa îl debranșeze de la coloana mea de apa și sa își facă branșament separat cu tot cu canalizarea saîși plătească ceea ce consuma(factura vine pe nume meu Si trebuie sa ma rog de el sa își plătească consumul .Menționez ca este un singur apometru care se găsește la mine in cămin și stabilisem cu el verbal sa aproximam consumul fiecăruia și sa plătim fiecare cam ce ar consuma.Eu nu mai vreau sa mențin înțelegerea asta verbala pt ca este rău platnic și vreau sa își facă branșament separat.Acum vreau sa ii opresc apa -canalDin punct de vedere juridic ma poate acționa in judecată ca i-am oprit apa(eu nefiind furnizor de apa și in același timp posesor de cămin de apa cu acte in regula)?

Alte discuții în legătură

Buna dimineata. va rog sa ma ajutati cu o informatie!contractul ... paulabelioae paulabelioae Buna dimineata. Va rog sa ma ajutati cu o informatie!Contractul de apa incheiat cu furnizorul local este incheiat pe numele fostului sot, care nu mai ... (vezi toată discuția)
Separatie tehnica apa andrew_612 andrew_612 Buna ziua, Sunt de curand proprietarul unei case care este in indiviz cu un vecin (suntem totusi separati prin gard). Casa mea este bransata la conducta ... (vezi toată discuția)
O problema cu apa rece de la apa nova..... IonCristi79 IonCristi79 Buna ziua! Ma numesc Serbu Cristi locuiesc in Bucuresti sectorul 5. De ceva timp exista o problema la mine in bloc legata de apa rece de la Apa Nova. Avem ... (vezi toată discuția)