avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara, pentru avizul Colegiului Medicilor in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara, pentru avizul Colegiului Medicilor in vederea infiintarii ...

Buna seara, pentru avizul Colegiului Medicilor in vederea infiintarii unui cabinet medical trebuie sa depun un regulament de organizare si functionare al cabinetului, intrebarea mea este, acesta trebuie aprobat de o institutie publica si daca da, care este aceasta?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 30 Ianuarie 2021
Nu trebuie aprobat de nicio institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic dentist - pfa? Benefit Consult Benefit Consult Buna ziua. As vrea si eu niste pareri legate de infiintarea unui pfa de catre un medic dentist. La registrul comertului mi s-a spus ca doctorii nu pot face ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice ue pentru cmi? olariucris olariucris Buna, sunt medic si doresc deschiderea unui cabinet medical intr-un spatiu prevazut in prezent ca si comercial. Care sunt normele metodologice UE necesare in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare autorizare caen 8511 si 8512 clinica medicala buna ziua
va rog sa ma ajutati cu un necesar de acte pentru autorizarea unei clinici medicale CAEN 8511 si 8512.
va multumesc! (vezi toată discuția)