Unchiul meu, care este casatorit si are varsta de 50 de ani, a intretinut relatii sexuale cu o minora de 15 ani. Daca minora a fost de acord, unchiul meu poate primi vreo pedeapsa?
Daca unchiul dvs. nu a avut raporturi sexuale,ca urmare a unor promisiuni de casatorie sau in calitatile prev.de art.198 al.2 c.pen(curator,profesor,educator,ingrijitor,medic curant,tutore),existand acordul dovedit al minorei,fapta nu poate fi incriminata
Iar in legatura cu faptul ca e casatorit, ce riscuri sunt? Doar de divortul cerut de sotie? Cei 2(unchiul meu si amanta lui) vor sa-si continue "relatia" si se pare ca legea nu poate impiedica asta.
draga mea sa-ti spun din propie experienta cu toate ca nu am decit 25 de ani si eu am patit la fel cu o minora de 16 ani dar sa tii minte ca datoria unui barbat e sa incerce acum depinde de femeie,nu i se poate intimpla nimic numai daca se dovedeste ca actul sexual a fost cu acordul ambelor parti deci trebuie sa existe un motiv anume pt care minora a fost de acord dar daca depune plingere impotriva unchiului tau situatia se poate agrava dar stai linistita fara raportul medico-legal prin care se dovedeste ca fata a fost intradevar violata ea nu poate poate deschide un proces in tribunal
Pai se pare ca se iubesc... sau cel putin asa sustin ei doi. Unchiul meu arata foarte bine pt varsta lui, iar fata aceea - am inteles ca a avut o relatie deficitara cu tatal ei. Si am citit undeva ca acesta este unul dintre motivele pt care femeile (fetele) cauta barbati mai mari... numai ca aici e putin exagerata diferenta...oricum ei ascund cat se poate relatia asta, iar sotia nu vrea sa ajunga la divort pt ca o leaga doi copii si multi ani de casatorie de unchiul meu. Cred ca ruperea acestei relatii acum depinde doar de cei doi amanti.