avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensionar angajat cu norma intreaga cu contract de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensionar angajat cu norma intreaga cu contract de munca. Medicul ...

Pensionar, angajat cu norma intreaga cu contract de munca.Medicul de familie refuza eliberarea concediului medical pe motiv ca in evidentele cabinetului figureaza ca pensionar .Cum ar trebui procedat in cazul asta ?
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
zaharia_luminita1, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal nbodnara nbodnara Sunt insarcinata in 32 saptamani si medicul obstretrician care imi urmareste sarcina mi-a recomandat ca de la 01 ian 2012 sa intru in concediu prenatal. Am ... (vezi toată discuția)
O salariata care a nascut la 7 luni nu a primit certificat medical anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a nascut la 7 luni pe 21 martie, NU era in timpul concediulului de sarcina si ... (vezi toată discuția)
Medicul de familie, care este si angajatorul meu, m-a exclus de pe lista de pacienti asigurati Elena_76 Elena_76 Buna ziua. Sunt asistent medical la un Cabinet Medical Individual, figurez ca pacient pe listele medicului ce are cabinetul si sunt insarcinata in 22 de ... (vezi toată discuția)