avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca un psiholog ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca un psiholog clinician care ...

Buna ziua,

Va rog sa -mi spuneti daca un psiholog clinician care lucreaza intr un Spital judetean de urgenta, intr-o sectie COVID (hemodializa ) ,beneficiaza de sporul de 85 % acordat de Guvernul Romaniei prin Hotararea de Guvern 153/2018 ptr personalul de specialitate si auxiliar implicati in tratarea pacientilor cu COVID 19, chiar daca nu a consiliat pacientii cu aceasta boala in prima faza, aceasta consiliere facandu -se post covid tot in cadrul sedintelor de hemodializa.
Mentionez ca am fost exclusa de la acordarea sporului pe motiv ca nu am participat efectiv la consilierea lor cand au fost internati cu aceasta afectiune ,desi restul personalului care nici el nu a luat contact direct cu bolnavul , a beneficiat de acest spor iar legea spune ca acest spor se acorda tuturor categoriilor de personal care lucreaza in sectii COVID 19
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale buna ziua.sunt angajat ca șofer la un spital cu profil pneumologie ... Bv-Adi Bv-Adi Buna ziua.sunt angajat ca șofer la un spital cu profil pneumologie TBC și desigur mai nou covid 19 din octombrie 2020.transport pacienți infecțioși cu TBC ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu angajatorul in ceea ce priveste salariul. ... adi.h adi.h Buna ziua, Am o problema cu angajatorul in ceea ce priveste salariul. Sunt medic rezident angajata la un spital de stat si lucrez cu pacienti covid. ... (vezi toată discuția)