avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara.Sunt plecata din tara de 4 ani.Am o masina ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara.Sunt plecata din tara de 4 ani.Am o masina personala ...

Buna seara.Sunt plecata din tara de 4 ani.Am o masina personala in parcarea de resedinta pe care nu am mai folosito.Impozitul il am achitat la zi.Parcarea nu este una cu plata sau sa ocup locul cuiva care plateste este o parcare publica langa casa.Daca vecinii reclama nefolosirea ei imi poate fi ridicata de primarie.Da are Itp si Rca expirat dar masina nu am abandonato.Impozitul e achitat la zi.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Parcarea la bloc!!! gutza19 gutza19 buna ziua,ma confrunt cu o problema de cativa ani.o vecina sustine ca este parcarea ei si de fiecare data cand cineva pune masina acolo tipa si injura.acuma ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicul abandonat agsimona agsimona Buna ziua. Locuiesc la parter. Fix sub geamurile mele parcheaza vecinii masini, unii din ei daca ar putea ar intra cu masina la mine in casa. Din cauza ... (vezi toată discuția)