avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am primit lot de casa de la primarie. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am primit lot de casa de la primarie. Ne-am construit ...

Buna seara, am primit lot de casa de la primarie. Ne-am construit casa, gard de jur imprejur, acum vecina de peste drum a masurat latimea drumului si sunt 6.75 m in loc de 7m. Oare ma pun cei de la primarie sa stric temelia la gard pentru cei 25 cm?

Alte discuții în legătură

Izolarea unui perete al casei la distanta de 60 cm de langa linia de hotar jhony24 jhony24 Buna ziua,casa mea este construita la 60 cm de hotar(la mijlocul casei)tin sa mentionez ca la construirea casei,fundatiei si a primului nivel,vecinul de ... (vezi toată discuția)
Drum de acces blocat de un gard Misogina Misogina buna seara, va rog sa ma ajutati cu o sugestie: am semnat in urma cu 3 sapt un PV de delimitare si tarusare pt drum de acces +teren (faneata si padure) ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ingustata dascalita76 dascalita76 Buna ziua, Mama mea are o casa mostenita de la mama ei intr-o comuna argeseana ( casa in care ea a copilarit si a locuit pana la 18 ani )Specific ca ea nu ... (vezi toată discuția)