avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am si eu o intrebare daca am locuit cu parintii in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am si eu o intrebare daca am locuit cu parintii in aceeasi casa ...

am si eu o intrebare daca am locuit cu parintii in aceeasi casa 28 de ani si contractul casei e pe numele mamei e proprietar si au decedat amndoi parintii si eu am ramas cu fam mea sot si copii si nu am dezbatut succesiunea sotul meu are dreptul la casa din partea mea de mostenire pt ca suntem casatoriti fiind casa lui mama casa nu e pe numele meu si a sotului ce drepturi are el ca sot sau am numai eu ca mostenitor dupa parinti?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:19, 3 Februarie 2021
Sotul o sa aiba vreun drept doar dupa decesul dvs. si numai daca inca erati casatoriti.
Pana atunci nu are niciun drept.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2021
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa parintilor maryelena maryelena va rog mult ajutati-ma.urgent cu un raspuns MAMA a decedat in anul2008.iar tatal meu sa recasatorit acum 2 ani.sunt singura la parinti,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
Cat mostenesc? cerul cerul Parintii mei au avut 2 fice.Tatal a decedat iar mama s-a recasatorit.Nu am dezbatut mostenirea inainte de aceasta casatorie. Noul sot ce drepturi are asupra ... (vezi toată discuția)