avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Giveaway pe Instagram
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Giveaway pe Instagram

Bună seara! Întrebarea cred ca este una puțin diferită dar cu siguranță sunt foarte mulți tineri în situația mea și sunt sigură că o să găsesc un răspuns care să îmi fie de folos. De ceva vreme aș vrea să organizez un concurs/giveaway pe Instagram aș vrea să știu exact care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez să fie totul în regulă din punct de vedere legal, banii declarați, unde și cine ar putea să facă un regulament general și cel mai important ce factură trebuie să le dau sponsorilor și în cazul în care aceștia nu vor să primească factura cum să procedez?
Văd foarte multe pe internet dar nimeni nu abordează subiectele acestea...

Alte discuții în legătură

Cumularea pensiei cu salariu sandita sandita Mama mea, urmeaza sa primeasca decizia de pensionare, dar ar mai vrea sa munceasca. Lucreaza in sistem bugetar, ca asistent medical, iar pensia va fi de 11 ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Infractiuni carduri bancare StefAniia24 StefAniia24 Buna seara. As dori si eu un raspuns la o situatie in care nu stiu ce as putea face. Am un amic, care este arestat de o luna si o saptamana (eu tocmai de ... (vezi toată discuția)