avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua. Daca se poate va rog sa-mi spuneti cum pot ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua. Daca se poate va rog sa-mi spuneti cum pot vinde pe ...

Buna ziua. Daca se poate va rog sa-mi spuneti cum pot vinde pe un site CD-uri cu muzica proprie . Sub ce forma si ce implicatii fiscale sunt. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vânzare cd-uri cu muzicã Crinisor Crinisor buna ziua, pentru un magazin unde printre alte produse, se vor vinde si cd-uri cu muzica, va rog sa imi spuneti daca trebuie vreo autorizatie sau sa achitam ... (vezi toată discuția)
Vanzare cd-uri cu muzica Crinisor Crinisor Buna ziua, pe ce cod caen putem vinde cd-uri cu muzica? putem comercializa cd-uri achizitionate din strainatate, de pe site Amazon? in ce conditii, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Legislatie comert on line muzica id_alyna id_alyna Ma poate ajuta cineva cu informatii privind cadrul legislativ privind comertul on line, prin intermediul unui site (productie proprie), a unor produse ... (vezi toată discuția)