avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vânzare CD-uri cu muzicã
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vânzare CD-uri cu muzicã

buna ziua, pentru un magazin unde printre alte produse, se vor vinde si cd-uri cu muzica, va rog sa imi spuneti daca trebuie vreo autorizatie sau sa achitam ceva taxe, drepturi, etc. multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:25, 2 Octombrie 2012
Lecturati Ordonanta Guvernului nr. 25/2006 care reglementeaza infiintarea si administrarea registrelor nationale in domeniul dreptului de autor si al drepturilor conexe.
[ link extern ]
Pentru comercializarea CD-urilor de muzica trebuie sa va inregistrati in Registrul National al Fonogramelor. Documentele pentru inregistrare in Registrul mentionat le gasiti pe site-ul ORDA
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Reglementãri pentru realizarea unui site de muzicã Florynel_Bfi Florynel_Bfi Buna ziua stimata echipa! Am o intrebare la dvs ...asi vrea sa imi fac un site de muzica ,asi vrea sa stiu daca incalc vro lege daca fac sit de muzica?Pot pati ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)