avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum gasesc un avocat iefftin sa ma ajute intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum gasesc un avocat iefftin sa ma ajute intr-un proces despre ...

Cum gasesc un avocat iefftin sa ma ajute intr-un proces despre asociatii de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 11:04, 9 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Fiecare avocat practica un onorariu, dar daca indepliniti anumite conditii, puteti beneficia de ajutor public judiciar.
Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avocatul ala ieftin, sa fie si bun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc un avocat specializat pe asociatii de proprietari? VictorArditti VictorArditti Caut un avocat specializat pe spete asociatii de proprietari. Cum pot gasi unul in site? Stiu ca exista un mod de a filtra dar nu mai gasesc acum. (vezi toată discuția)
Un avocat care are la activ mai multe cazuri de incendiu solutionate ... 0Cristian 0Cristian Un avocat care are la activ mai multe cazuri de incendiu solutionate si castigate in instanta gasesc? (vezi toată discuția)
Bună ziua ma numesc russo susanna am o întrebare unde găsesc ... Susan73 Susan73 Bună ziua ma numesc Russo Susanna am o întrebare unde găsesc un avocat pentru cedo? Pe scurt am fost discriminata și mi au fost respinse definitiv toate ... (vezi toată discuția)