avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua! Am o nelămurire... dacă m-ați putea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua! Am o nelămurire... dacă m-ați putea ajuta... Aș ...

Bună ziua! Am o nelămurire... dacă m-ați putea ajuta...
Aș vrea să știu dacă masca de protecție este obligatorie pe stradă inclusiv în localitățile din scenariul verde. Pentru că eu am înțeles că nu. Alții spun că da.
O zi făină!

Alte discuții în legătură

Este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu ... eduard27 eduard27 este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu deschis? (vezi toată discuția)
Masca surzi crima wazz wazz buna ziua o persoana surda nu poate intelege ce spun oamenii daca nu le vede buzele iar masca o impiedica sa comunice in societate ce calitate a vietii ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa si gard Catalina1388 Catalina1388 Buna ziua, Am o mica nelamurire. Acum o luna de zile parintii mei au cumparat un teren de 500m in orasul Bragadiru. Toate au fost bune si frumoase pana ieri ... (vezi toată discuția)