avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Este scutită de taxe și impozite locale respectiv ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Este scutită de taxe și impozite locale respectiv rovinietă?

Bună ziua ! Soția mea este cu handicap accentuat gradul doi. Întrebarea mea este dacă mașina familiei este scutită de taxe și impozite locale respectiv rovinietă ?
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:27, 7 Februarie 2021
Beneficiaza de scutire obligatii fiscale aferente auto,NUMAI persoanele detinatoare in calitate de propriera auto decizie/certificat d eincadrare grad de handicap
Daca auto este proprietatea sotului sau a unui membru de familie,nu se acorda facilitatea scutirii
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto TIBERIU K TIBERIU K ..persoanele cu handicap grad1,daca dobindesc o masina sunt scutite de impozitul anual?...ms (vezi toată discuția)