avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Intrebarea mea, din aceasta seara este legata de ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Intrebarea mea, din aceasta seara este legata de impozitarea ...

Intrebarea mea, din aceasta seara este legata de impozitarea cladirilor si a terenului. Cum pot verifica daca terenul detinut si casa au fost corect incadrate la zona de impozitare?
Care sunt criteriile de incadrare la o zona de impozitare!
Ultima modificare: Duminică, 7 Februarie 2021
Vicktoras, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua detin un teren cu categoria de folosinta pasune situat ... simona stingu simona stingu Buna ziua Detin un teren cu categoria de folosinta pasune situat in extravilanul unei localitati Pe teren exista o constructie (saivan de oi si casa) conform ... (vezi toată discuția)
Stabilire valoare de plata la impozitul pe teren lillyian20 lillyian20 Buna seara, detin un teren arabil situat in intravilanul municipiului \"X\" in suprafata de 1000mp(pe care cultiv legume pentru familie), terenul fiind in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit erdo attia erdo attia Buna ziua. Am o nelamurire, tatal meu este incadrat in gradul de handicap GRAV si conform codului fiscal si a legi 448/2006 este scutit de impozit pe cladiri ... (vezi toată discuția)