buna ziua , In timpul unuei actiuni in instanta de revendicare imobil , depus de mostenitorii ai imobilului , avocatul care l-am angajat toti sa ne reprezinte a introdus un intervenient care a cumparat un drept litigios al unuia dintre mostenitori in dosar. Asta se intampla in anul 1999 . Ulterior dupa hotarirea definitiva si irev. noi mostenitorii am observat ca cel care cumparase pri contract de drept litigios o cota din propietate era de fapt socrul sau viitorul socru al avocatului pe care l-am angajat sa ne reprezinte! In hot. definitiva este cuprins si socrul avocatului impreuna cu ceilalti mostenitori! Acum in 2021 putem face dovada in un proces ca avocatul a cumparat prin interpusi? socrul cumparator al avocatului acum este decedat si sa dezbatut succesiunea unde fica socrului actualmente sotia av este propietara cu toti ceilalti copropietari! Ce putem face noiceilalti copropietari ? Nu este corect ca cineva din fam avocatului sa fie copropietari cu noi ! Va rog sa ma sfatuiti ce putem face! Multumesc!