avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua , In timpul unuei actiuni in instanta de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua , In timpul unuei actiuni in instanta de revendicare ...

buna ziua , In timpul unuei actiuni in instanta de revendicare imobil , depus de mostenitorii ai imobilului , avocatul care l-am angajat toti sa ne reprezinte a introdus un intervenient care a cumparat un drept litigios al unuia dintre mostenitori in dosar. Asta se intampla in anul 1999 . Ulterior dupa hotarirea definitiva si irev. noi mostenitorii am observat ca cel care cumparase pri contract de drept litigios o cota din propietate era de fapt socrul sau viitorul socru al avocatului pe care l-am angajat sa ne reprezinte! In hot. definitiva este cuprins si socrul avocatului impreuna cu ceilalti mostenitori! Acum in 2021 putem face dovada in un proces ca avocatul a cumparat prin interpusi? socrul cumparator al avocatului acum este decedat si sa dezbatut succesiunea unde fica socrului actualmente sotia av este propietara cu toti ceilalti copropietari! Ce putem face noiceilalti copropietari ? Nu este corect ca cineva din fam avocatului sa fie copropietari cu noi ! Va rog sa ma sfatuiti ce putem face! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Drept civil revendicare imobil alex_biblos72 alex_biblos72 INTERESANT! pentru revendicarea in natura a unui imobil unde eram 4 mostenitori acum 5 ani cind am deschis actiunea printr-un AVOCAT.In prima faza avoc. a ... (vezi toată discuția)
Cesiune de drept litigios in timpul prosesului de revendicare a unui imobil alex_biblos72 alex_biblos72 in timpul procesului de revendicare al unui imobil mostenitorii legali fiind toti reprezentati de un av.cel putin in prima faza de inceput pina la un moment ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie act propietate vechi henton henton Buna ziua, sunt in proces de iesire din indiviziune iar notarul la care se va face iesirea din indiviziune cere pe langa contractele de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)