avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.As dori sa_mi spuneti daca am dreptul la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.As dori sa_mi spuneti daca am dreptul la concediul ...

Buna ziua.As dori sa_mi spuneti daca am dreptul la concediul medical pt baiat care este bolnav in urmatoarea situatie.Sunt angajata din luna noiembrie printr_o firma intermediara iar acum pe 2 februarie am semnat contractul cu firma caci m_a preluat .Intrebarea mea este daca am dreptul la 2_3 zile de concediu medical pt baiat......?Aceste zile sunt platite?Va multumesc.....

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de risc maternal gabrielaando gabrielaando Buna ziua, ma aflu in concediu de risc maternal iar angajatorul mi-a oprit din indemnizatie: 1. somaj 0,5% 2. CAS 10,5% 3. Impozit Din cate m-am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna!!! nadiamoti nadiamoti Lucrez intr-o institutie de stat, concediul il am programat in 3 transe(februarie, august, noiembrie), pot sa imi iau o zi sau doua zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru ingrijire copil cu handicap grav mitimama2000 mitimama2000 Sunt mama unui baiat autist in virsta de 8 ani si jumatate.Conform legii 448/2006 ,art .12, am dreptul la concediu medical pentru ingrijire copil bolnav pentru ... (vezi toată discuția)