avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva carti munca Frigocom Bucuresti,va rog ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva carti munca Frigocom Bucuresti,va rog frumos,daca ma puteti ...

Arhiva carti munca Frigocom Bucuresti,va rog frumos,daca ma puteti ajuta.Perioada lucrata 1986-1991.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 7 Octombrie 2022
Frigocom Bucuresti este in functiune , potrivit informatiilor de pe portalul ONRC.
Sediu: Bucureşti Sectorul 1, Sos. ODAII, Nr. 73-77
Multumesc !
Bună seara, am văzut ca ați cerut informații privind arhiva Frigocom, a-ti rezolvat ceva la adresa care vi s-a dat? Mulțumesc

Fermecătorul a scris:

Multumesc !

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca da, dacă nu a revenit cu date detalii..încercați si dvs...reveniți dacă ați găsit sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte : aș vrea să știu unde se află arhiva ... Rodica Nicula Rodica Nicula Bună ziua ! Vă rog , as vrea să știu unde se află arhiva FRIGOCOM? Am nevoie de adeverință pentru dosarul de pensie , din perioada 1979-1982. ... (vezi toată discuția)
Unde pot obtine date arhive carti de munca filatura bucuresti. ... Nicusor Dogaru Nicusor Dogaru unde pot obtine date arhive carti de munca filatura Bucuresti. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Arhiva carti de munca laslofelicia laslofelicia Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti unde pot gasi arhiva cartilor de munca de la Electronica SA Bucuresti. (vezi toată discuția)