avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis strain expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis strain expirat

Buna ziua
Am obtinut permisul de conducere in 2009 in Romania, in 2018 am stat in Emirate si am fost nevoit sa preschimb permisul cu unul local cu valabilitate august 2020. Din 2019 am revenit in Romania si am incercat sa imi reiau vechiul permis. Pana am obtinut certificarile de la ambasada UAE s-a facut decembrie 2020, permisul de UAE a expirat si DRPCIV nu mai vrea sa schimbe ca e expirat. Autoritatea UAE nu il prelungeste ca nu mai sunt rezident. Am scris o petitie la DRPCIV si nu am primit inca raspuns desi au trecut 30 de zile. Orice idee, sugestie, solutie e binevenita ca eu nu mai am si chiar am nevoie de permis.

Alte discuții în legătură

Obtinere viza pentru cetatean indian malinaileanab malinaileanab Buna ziua, As dori sa aflu cum poate sotul meu,cetatean indian,sa obtina o viza de scurta sedere in Romania pentru a merge impreuna de sarbatori la parintii ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto libiu libiu buna ziua, am nevoie de ajutor cu ceea ce cred eu ca este o eroare de aplicare a legislatiei pentru preschimarea permisului auto datele de intrare : - in ... (vezi toată discuția)
Permis expirat Legendaru Legendaru Buna ziua. Mi a expirat permisul romanesc de conducere de vreo 20 de ani ( locuiesc in Canada). Inca mai am permisul vechi romanesc. Pot sa primesc un permis ... (vezi toată discuția)