avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare de sanatate

Buna ziua. As dori sa aflu,daca se poate. O prietena a depus declaratia unica pentru asigurarea de sanatate optionala,cea fara venituri,pentru anul 2020 dar inca nu a si platit efectiv. Stie ca are termen de plata pana pe data de 15 Martie 2021.Daca ea,prietena,se angajeaza,devine salariata, pana pe 15 martie 2021 mai este obligata ,prin lege, sa plateasca asigurarea pt anul 2020? Si in caz ca nu plateste sau nu devine salariata,ce penalitati ar avea? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
dmion, utilizator

Alte discuții în legătură

Cass persoane fara venit mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua. Am si eu un prieten care vrea sa se asigure medical si sa obtina cardul de sanatate dar nu stim care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmam. Daca ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pe venit Noeme Noeme Buna ziua. Am nevoie de niste lamuriri referitoare la plata impozitului pe venit. Daca inregistrez in 2020 venit online din reclamele de pe pagina unde scriu ... (vezi toată discuția)
Asigurat cass fara declaratia unica? paula264 paula264 Buna seara. Sunt o persoana fara venituri si in 2018 am fost asigurata la sanatate prin completarea declaretiei unice in mai 2018 -aprilie 2019. Pana aici ... (vezi toată discuția)