avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite locale

Buna seara.
As dori sa stiu cum se aplica scutirea la impozitele locale acordate in baza Legii 118/1990. In Codul Fiscal acestea sunt prevazute la art.456, (1), .lit.s. La modul de aplicare scrie ca cele de la art. 2 se aplica din urmatorul an fiscal trimiterii cererii iar de cele de la art.1 scrie doar ca pentru litera r se aplica din luna urmatoare trimiterii cererii. Ma poate lamuri cineva cu trimitere eventual la articolul unde este prevazut specific. Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
karytat, utilizator

Alte discuții în legătură

Scutire in baza legii 118/90 interval interval Apartamentul in care locuiesc, il detin impreuna cu sotia, eu in cota de 3/4 iar ea cota 1/4. Sotia este beneficiara a Legii 118/1990. Scutirea de impozit la ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoane fizice legea nr.189/2000 boboeu boboeu Salutare ! Tatal meu beneficiaza de prevederile Legii nr.189 / 2000. Conform codului fiscal aceste persoane sunt scutite- nu datoreaza impozit pe cladiri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mă poate ajuta cineva cu interpretarea unui articol ... MarinicaDnc MarinicaDnc Buna ziua! Mă poate ajuta cineva cu interpretarea unui articol din Ordonanța Nr. 8 din 30 august 2021? Mai exact următorul articol: La articolul 456 ... (vezi toată discuția)