avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vă rog să mă luminați! Se poate negocia salariul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vă rog să mă luminați! Se poate negocia salariul pe oră ...

Vă rog să mă luminați! Se poate negocia salariul pe oră într-o instituție subordonată primăriei ( transport public)?
Liderul de sindicat susține că nu se poate negocia salariul pe oră ( doar salariul lunar)
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
Cristian șofer, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 10 Februarie 2021
In sectorul privat, salariul individual se stabileste prin negocieri individuale intre angajator si salariat.

Sistemul de salarizare a personalului din autoritatile si institutiile publice finantate integral sau in majoritate de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetele locale si bugetele fondurilor speciale se stabileste prin lege, cu consultarea organizatiilor sindicale reprezentative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pericole financiare la negocierea ccm? Hobitzi Hobitzi Incercam sa negociem un nou CCM,precedentul a expirat in 2010 octombrie si de atunci conducerea institutiei a facut tot posibilul sa ne duca cu vorba si sa ... (vezi toată discuția)
Cor jenicaprod jenicaprod Daca am studii superioare, dar legea si COR in Romania prevad functia pt. studii medii, pot fi platit pt. studii superioare? (vezi toată discuția)
Spor confidentialitate dana manea dana manea un salariat personal contractual poate negocia spor de confidentialitate cu angajatorul? (vezi toată discuția)