avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Achizitie masa de biliard bar.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Achizitie masa de biliard bar.

Buna seara, Detin un bar la care am achizitionat o masa de biliard si o masa de pinpong . Cum inregistrez in contabilitate? Multumesc anticipat ptr raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
ligia71, utilizator

Alte discuții în legătură

Intr-un sediu secundar deschis recent pentru magazin si bar,pot incepe activitatea numai cu barul? ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
intr-un sediu secundar deschis recent pentru magazin si bar,pot incepe activitatea numai cu barul? ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
Cum organizez legal intr- un sediu secundar un magazin si un bar ,ce alte marfuri pot vinde in bar la tara ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)