avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal pt bun pus la vânzare.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal pt bun pus la vânzare.

Am pe numele meu 2 imobile și un autoturism cu capacitate cilindrică peste 3.000 cmc (cu impozit mare). Nu am plătit taxele la primărie de ani de zile și s-a adunat o sumă destul de mare pe care nu o pot achita toată momentan.

Doresc să vând unul din imobile dar știu că voi avea nevoie de un Certificat Fiscal de la Primărie. Dacă plătesc impozitul doar pentru imobilul pe care doresc să-l vând se poate elibera Certificat Fiscal și se poate face cu el tranzacția de vânzare la Notariat ?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2021
carol75, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:01, 11 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp cod fiscal,referitoare la ordinea de solutionat ,initial este obligatoriu sa achitati intreg debitul in evidenta,duopa care autoritatea fiscala va solutiona cererea dv de eliberare certificat fiscal care sa ateste ca nu va inregistrati cu debite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca plafoanele la 200 cmc sunt stabilite prin legea codului ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Daca plafoanele la 200 cmc sunt stabilite prin Legea Codului fiscal de ce in Constanta (pe langa alte majorari de impozite, de exemplu al auto hybrid) aceste ... (vezi toată discuția)
Impozit auto 2012 C_Catalin C_Catalin Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu grila de impozitare pentru autovehicule, pentru anul 2012. Impozitele pentru autovehicule au fost modificate in 2010 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inregistrare fiscala auto gardener gardener Buna ziua, Am achizitionat cu ceva timp in urma un autoturism cu o capacitate cilindrica mare (peste 3000 cmc) si in afara unei facturi fiscale intre ... (vezi toată discuția)