avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului de conducere

Salutare oameni buni, astazi am fost sa-mi predau permisul de conducere la politie si intr-o saptamana pe data de 17.02.2021 sunt programat la testul de redobandire 13 din 15 pentru a mi se reduce pedeapsa de la 90 la 30 zile.
Daca promovez testul, am inteles ca am nevoie de (buletin+copie / proces verbal+copie / dovada+copie / dovada promovarii testului / cerere de reducere a perioadei de suspendare / chitanta platii amenzi+copie).
Problema este ca nu am bani sa platesc amenda, daca sustin examenul, il promovez si nu fac dovada plati amenzii, exista posibilitatea sa raman tot la 90 zile? Adica sustin testul degeaba fara acea chitanta?
Va rog frumos sa ma ajutati, nu poate veni la impozit sau ceva de genul, este obligatoriu sa o platesc?

Alte discuții în legătură

Redobândire permis/plată amendă VladVZG VladVZG Bună ziua, Pe scurt, mi-a fost suspendat permisul în vara anului trecut, pentru viteză(110km/h, 3 luni suspendare). am făcut contestație, am pierdut ... (vezi toată discuția)
Examen redobandire permis suspendat vivianna vivianna Buna ziua ! Am avut permisul suspendat pt 90 de zile pt vatamare corporala cu parasirea locului accidentului (si intoarcere dupa 30 de minute). Instanta a ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)