avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjarea linistii publice "LEGEA 61/1991"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjarea linistii publice "LEGEA 61/1991"

Buna ziua!As dori un sfat profesional; ce as putea face in privinta "deranjarii linistii publice" de catre reprezentantii bisericii, care au scos afara boxe mari, pt. a se auzi slujba tare; "pentru reclama ".#-o , am sunat la 112, am facut reclamatii dar "politia romana" nu face nimic!Ce sanse am sa nu mai aud zbieretele popilor in fiecare dimineata si dupa amiaza????Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 14:12, 3 Ianuarie 2010
In primul rand nu vad ce legatura are cu dreptul civil speta dvs! O s-o mut in rubrica asociatii de proprietari/locatari/probleme comunitate!B-)
In al doilea rand...un "sfat profesional": renuntati fiindca nu veti castiga niciodata!
Legea 61/1991 republicata privind ordinea si linistea publica prevede clar ca intervalul in care trebuie mentinuta linistea este 22-08 ! Deci , popii , cum le spuneti dvs , se incadreaza! Iar de Paste si de Craciun banuiesc ca nu aveti pretentia sa nu scoata boxele afara pentru a se auzi slujba !B-)
Succes!
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
cred ca exagerati observ ca decit pe dumneavoastra va deranjeaza slujbele :D
e un lucru normal aproape toate bisericile au boxele scoase afara dar numai duminica ori in zilele de sarbatoare dar dumneavoastra aveti impresia gresita ca se aude tot timpul,incercati sa fi-ti mai explicit cind cere-ti un sfat pe viitorB-)
Daca aveati un copil mic care nu reuseste sa se odihneasca nu cred ati mai fi atit de "ortodox"!!#-o
Intai incercati sa discutati,pe cale amiabila,cu preotul paroh,aratatnd despre disconfortul pe care il suporta copilul dvs.,mai ales ca sunt sarbatori si poate gasiti intelegere si macar micsoreaza volumul.
Daca nu reusiti,mergeti in audienta la comandantul sectiei de politie apartinatoare,cu un memoriu ,in care sesizati tulburarea linisitii publice,conf Legii nr.61/1991
Puneti-va termopane cu 5 camere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biserica sonorizarea prea puternica manea1984 manea1984 Buna ziua, Am o mare problema cu sonorizarea prea puternica a bisericii vecina cu mine; in plus de asta ei au montat clopotul bisericii exact langa gardul ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Cum opresc difuzarea slujbelor religioase in boxe externe? ContSters305014 ContSters305014 Ca in multe alte localitati din tara noastra, si la noi a inceput cu un an in urma sa urle boxele din turnul bisericii ortodoxe in asa hal, incat la peste 300m ... (vezi toată discuția)