Buna ziua!As dori un sfat profesional; ce as putea face in privinta "deranjarii linistii publice" de catre reprezentantii bisericii, care au scos afara boxe mari, pt. a se auzi slujba tare; "pentru reclama ".#-o , am sunat la 112, am facut reclamatii dar "politia romana" nu face nimic!Ce sanse am sa nu mai aud zbieretele popilor in fiecare dimineata si dupa amiaza????Va multumesc anticipat!
In primul rand nu vad ce legatura are cu dreptul civil speta dvs! O s-o mut in rubrica asociatii de proprietari/locatari/probleme comunitate!B-)
In al doilea rand...un "sfat profesional": renuntati fiindca nu veti castiga niciodata!
Legea 61/1991 republicata privind ordinea si linistea publica prevede clar ca intervalul in care trebuie mentinuta linistea este 22-08 ! Deci , popii , cum le spuneti dvs , se incadreaza! Iar de Paste si de Craciun banuiesc ca nu aveti pretentia sa nu scoata boxele afara pentru a se auzi slujba !B-)
Succes!
cred ca exagerati observ ca decit pe dumneavoastra va deranjeaza slujbele :D
e un lucru normal aproape toate bisericile au boxele scoase afara dar numai duminica ori in zilele de sarbatoare dar dumneavoastra aveti impresia gresita ca se aude tot timpul,incercati sa fi-ti mai explicit cind cere-ti un sfat pe viitorB-)
Intai incercati sa discutati,pe cale amiabila,cu preotul paroh,aratatnd despre disconfortul pe care il suporta copilul dvs.,mai ales ca sunt sarbatori si poate gasiti intelegere si macar micsoreaza volumul.
Daca nu reusiti,mergeti in audienta la comandantul sectiei de politie apartinatoare,cu un memoriu ,in care sesizati tulburarea linisitii publice,conf Legii nr.61/1991