avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Un caz simplu. Furt de bicicleta, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Un caz simplu. Furt de bicicleta, inculpatul declara ...

Buna seara. Un caz simplu. Furt de bicicleta, inculpatul declara ca nu a fost asigurata cu antifurt, eu parte vatamata contrazic dara fara dovezi concrete, doar pe baza faptului ca nu sunt nebun sa o las nelegata doua saptamani cat am fost plecat in vacanta.
Hotul acesta argumenteaza ca la 300 metri in acelasi complex de locuinte se afla un stand mare de biciclete fix sub sectia de politie si spune el ca daca eram atat de ingrijorat, de ce nu am legato acolo. Eu am lasato in fata blocului meu unde intradevar nu este lumina si nici supraveghere foto video.
Tot hotul motiveaza ca puteam sa o las si in spatele blocului, loc inchis si asigurat, sau la un prieten. Cum sa il fac sa recunoasca, ce idei puteti sa imi dati sa il combat? Mentionez ca nu imi permit avocat. Acest infractor mai are o fapta unde s au impacat dar arecunoscut in acel caz ca a taiat sistemu antifurt. Va rog daca se poate niste pareri saau sfaturi. El recunoaste toata fapta in afara taierii antifurtului.

Alte discuții în legătură

O sa ajung sa dau in cap hotilor empe empe Buna ziua, am citit pe undeva pe acest forum, cum ca un cetatean plateste o taxa pentru paza satulu si tot degeaba o face. Ca in tara nimanui, de ex, eu ajung ... (vezi toată discuția)
Amenintarea ( este foarte serios ) cataraulioan cataraulioan deci.. am 19 ani si prietena mea are 16 ani . parinti ei stiu de noi nicio problema. doar ca in viata ei de 6 ani incoace a aparut un frate vitreg ( tatal ... (vezi toată discuția)
Cum pot da in judecata un site web? EnErGyZaNt EnErGyZaNt Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai ... (vezi toată discuția)