avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de instalare se acorda somerilor neindemnizati? ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de instalare se acorda somerilor neindemnizati? Am domiciliul ...

Prima de instalare se acorda somerilor neindemnizati?
Am domiciliul intr-o localitate prevazuta in planul national de mobilitate(locuiesc de toamna trecuta in respectiva localitate), care deasemenea se afla la 55 km de municipiu. Ma gandeam sa ma mut si sa ma angajez in municipiu. De indemnizatie de somaj nu pot beneficia deoarece realizez venituri ce drpasesc ISR,dar o sa ma inregistrez la AJOFM ca somer neindemnizat.
Indeplinesc criteriile pentru acordarea primei de instalare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 13 Februarie 2021
Se acorda persoanelor înregistrate ca șomeri la agențiile pentru ocuparea forței de muncă ... legea nu face distinctie intre somer indemnizat sau somer neindemnizat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc prima de instalare? Valentin64 Valentin64 Sunt șomer neindemnizat in Reșița jud Caras Severin. Dacă mă angajez și îmi stabilesc reședința la București primesc Prima de instalare? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Somer ordonanta 60/2016 bogdansavu bogdansavu Buna ziua, Am fost somer cu indemnizatie pana la data de 6.12.2016. M-am angajat la o distanta de 60km de domiciliu si zilnic fac naveta. As fi vrut sa ... (vezi toată discuția)
Prima de incadrare si prima de instalare Bora Irina Bora Irina Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire: la data intrarii in somaj o persoana avea domiciliul in localitatea Petrosani, jud Hunedoara:frantic:. Dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)